Sparktech Software
11-50 angajați
Strada Vulturilor nr. 98A, sector 3, Bucuresti, Romania

Sparktech Software

http://www.sparktech.ro/

Compania a inceput activitatea in 2005, avand un centru de development in Romania care livreaza solutii web si mobile pentru clienti din USA. In toti acesti ani, am dezvoltat una din cele mai experimentate echipe din ecosistemul web dev, cu know-how focusat pe Ruby on Rails.

Portofoliul de proiecte variaza de la solutii enterprise, big data, la platforme de e-commerce si social networking. Acestora li se alatura aplicatiile mobile (Android si iOS) pentru care folosim cele mai noi design patterns. Ne-am specializat si pe parte de integrari: social sign-ins (FB, TW, G+), payment gateways, geo coding & location services, e-mail marketing etc. De asemenea, avem si o echipa dedicata pe zona de machine-learning.

Echipa locala este in continua dezvoltare. Tehnologiile cu care lucram includ: Ruby on Rails, React.js, Ember.js, Backbone.js, Angular.js, Node.JS, Redis, PostgresSQL, MongoDB, RabbitMQ, Nginx , AWS , Swift , ObjectiveC, Android, Hadoop, Natural Language Processing, Computer Vision aplicat pe documente scanate.

1 proiect