Pentru Studenți
Lucrarea de diplomă este punctul culminant al studiilor tale. Este un proiect prin care demonstrezi ce ai învățat și de care poți povesti cu mândrie mereu. Diplodocus te ajută să găsești acest proiect.

Am adus pe această platformă companii care au specialiști dispuși să te ajute, să-ți ofere șansa de a lucra într-un mediu competitiv, de a participa la proiecte reale. Tu trebuie doar să alegi ce ți se potrivește și să aplici. Îți poți face un cont aici.

Cu ce te poate ajuta Diplodocus?

Diplodocus permite companiilor să ofere propuneri de proiecte de diplomă reale și utile. Puteți aplica la aceste proiecte și dacă sunteți acceptat aveți șansa de a beneficia de îndrumarea unui inginer dintr-o companie și a unui profesor din facultate, puteți beneficia de o bursă și puteți să vă adăugați la CV un proiect real.

De ce să-mi fac lucrarea de diplomă în co-tutelă?

Unul din criteriile importante care fac diferența între un junior și un senior este autonomia pe proiect. Un senior poate primi un proiect și îl poate finaliza cu mult mai puțin sprijin extern. Lucrarea de diplomă este șansa ta de a-ți demonstra competența și autonomia în fața unui senior. Finalizând un proiect complex unde ai ocazia să faci cercetare, să creezi o arhitectură, să implementezi și să documentezi arăți unui viitor angajator că ești mai mult decât un simplu junior, că ai posibilitatea să progresezi rapid spre un rol de team leader, senior, arhitect.

Cum pot să aplic?

  1. Îți trebuie cont pe Junio;
  2. Trebuie să fii student la una dintre facultățile următoare:

Nu sunt înscris la nici una din facultățile din listă. Ce trebuie să fac?

Spune-ne de la ce facultate ești. Încercăm să luăm legătura cu profesori și să-i convingem de beneficiile acestui program

Pot să aplic la mai multe lucrări de diplomă?

Sigur că da. Încearcă să aplici la teme care te interesează și pe care vrei să le urmezi și după terminarea facultății. Este un proiect care va conta în cariera ta.

Aș vrea să continui după ce se termină jobul. Se poate?

Asta rămâne între tine și companie. La finalul lucrării de diplomă vei fi la finalul studiilor de licență. Depinde doar de tine ce vei face în continuare.

Ce beneficii aș avea dacă aș fi acceptat la o lucrare de diplomă de pe această platformă?

Experiență, bani, cunoștințe.

Pe Junio intră doar studenți și găsești doar joburi pentru studenți. Ba mai mult, vezi doar joburi care ți se potrivesc.

Pot aplica și studenți care nu sunt în ultimul an de studii?

Nu. Este strict un program pentru realizarea lucrării de diplomă

Mă costă ceva să aplic?

Da. Cele 5-10 minute necesare pentru a crea un cont și a completa un CV.

Nu am primit nici un răspuns deși am aplicat.

Te putem ajuta cu sfaturi referitoare la modul în care îți poți îmbunătăți CV-ul. Scrie-ne la suport@junio.ro.

Am nelămuriri, la cine pot apela?

Ai ghicit. Scrie-ne la suport@junio.ro.