Profesorii Diplodocus
O parte din profesorii care sunt alături de noi în acest proiect și vor coordona lucrări de diplomă din partea facultăților. Dacă predai într-o facultate tehnică și vrei să susții acest proiect te rugăm să ne contactezi.

Universitatea Politehnica din București

Răzvan Rughiniș
Răzvan Rughiniș

Răzvan Rughiniș este profesor universitar în Departamentul de Știința Calculatoarelor, Universitatea Politehnica din București, și co-fondatorul programului de pre-accelerare Innovation Labs ce mentorează tinerii pasionați de antreprenoriat tehnic.

Răzvan Deaconescu
Răzvan Deaconescu

Răzvan este șef de lucrări la Facultatea de Automatică de Calculatoare. Activează în domeniul sistemelor (systems), în particular sisteme de operare și securitate. Îi place să predea, să mentoreze, să coordoneze și să organizeze echipe didactice. Nu se vede lucrând altundeva în afara facultății; se zvonește că și doarme în facultate.

Daniel Rosner
Daniel Rosner

Daniel has a passion for electronics and a PhD in IoT and WSN for health. He is Lecturer in the Computer Science Department, coordinator of InGeAr Applied Electronics Laboratory, UPB and one of the first wizards of Innovation Labs.

Alexandru Olteanu
Alexandru Olteanu

Alex Olteanu predă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, la UPB, materii legate de programare și calcul paralel și distribuit. Odată cu doctoratul, a descoperit puterea pe care o are informația extrasă din cantități mari de date și continuă să exploreze această tematică la SAP.

Emil-Ioan Slusanschi
Emil-Ioan Slusanschi

Emil-Ioan Slusanschi, 40, is a Professor at the UPB. He received his MSc in Computer Science from the UPB in 2001 and his PhD from the Institute for Scientific Computing at the RWTH-Aachen University in Germany in 2008. Since 2015 he is PhD supervisor.

Costin Chiru
Costin Chiru

Ma numesc Costin Chiru si fac parte din corpul profesoral al Facultatii de Automatica si Calculatoare de mai bine de 10 ani. De-a lungul acestor ani am descoperit o afinitate pentru subiecte legate de procesarea limbajului natural, data mining si invatare automata, domenii in care coordonez cu placere studenti la diploma si disertatie.

Conf. dr. ing. Radu Rădescu
Conf. dr. ing. Radu Rădescu

Radu Rădescu s-a născut în 1963 la Sighişoara, jud. Mureş, unde urmează cursurile liceale. În 1988 este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii „Politehnica” din Bucureşti, secţia Electronică Aplicată.

Universitatea Ovidius din Constanța

Costin
Costin

Managing Partner al SC Project Management Solutions SRL, societate de consultanta in afaceri pe care a fondat-o in 2001. Are experienta nationala si internationala de 15 ani in domeniul antreprenoriatului in educatie, managementului de proiect si accesarii fondurilor europene.