Vezi anunțul pe Junio

Întreabă mai multe

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

Extensii pentru browserele mai raspandite – extensii care sa poata interpreta traficul http/https.

Strada Delea Veche 24, Sector 2, București, România

Responsabilități

Lucrarea consta in realizarea unui proiect care ofera extensii pentru Chrome, Firefox, Edge, Safari, (IE?) care sa obtina de la browser direct traficul https decriptat si traficul http. O data facuta aceasta infrastructura utilitatea ei e evidenta in aplicatii de genul parental control sau pentru blocarea de phishing, malware. Alternativa ar fi implementarea unui man in the middle prin inregistrarea unui certificat in cert store-ul local, dar asta ar putea duce la afisarea de warninguri de anumite browsere, ducand la o experienta neplacuta pentru utilizatori.

Noi o sa punem la dispozitie sub NDA tehnologiile noastre de categorisire pagini web si urluri, tu va trebui sa obtii traficul si url-ul si sa il verifici cu ajutorul nostru.

Calificări

Dorim să fim uniți și să ne facem treaba cât mai bine, așa că avem mare grijă la persoanele pe care le integrăm în echipa noastră. Procesul de selecție va fi riguros și factorul de comunicare este esențial întrucât fiecare colaborator Bitdefender are șansa să își continue colaborarea ca și angajat. Interviul este format din două etape distincte, un interviu la sediul nostru în care să te cunoaștem, să îți vedem determinarea și nivelul de cunoștințe, care e imediat urmat de un mic exercițiu tehnic în care să stabilim capacitatea ta de gândire și analiză.

Desi e doar un proiect de diploma, sunt necesare pentru a fi facut cum trebuie o înțelegere buna a sistemelor de operare si a conceptelor de networking, întelegere pe care o poți capătă și de la cursurile de SO si de networking, atât timp cât ai acordat atenția necesara intelegerii acestora.

Vom lua în considerare atenția ta la detalii, dorința de afirmare, creativitatea și adaptabilitatea la diverse situații.

Beneficii

Te vei acomoda instant cu atmosfera prietenoasă de la noi, vei avea plăcerea de a lucra cu tineri pasionați de munca lor și vei avea șansa să înveți de la ei o mulțime de lucruri. Ne intalnim periodic, stăm la povești să vedem ce am făcut și ce vom face în perioada urmatoare, ne petrecem timpul împreună la masă sau în camera de recreere unde dezbatem idei și râdem, râdem mult :). Micile plăceri sunt coșul de fructe din fiecare marți, apa și cafeaua la discreție iar pentru sănătatea mintală, un cont bookster de unde putem împrumuta cărti pentru a ne satisface setea de citit.

Te inițiem în tainele foosball-ului sau jucăm un ping-pong și nu numai. Suntem alături de tine cu sfaturi pentru orice situație pentru ca, mai presus de orice, suntem o echipa. Printre toate acestea ne concentram sa cream o lucrare de diploma de calitate, utila, din care sa inveti lucruri care sa te pregateasca pentru un job adevarat si nu in ultimul rand o lucrare care peste ani cand o sa ajungi in functii importante sa nu poata fi acuzata de plagiat si care sa incununeze munca ta de o facultate intreaga.